Βιβλίο Επισκεπτών
γαλαξιδι σχολια
γαλαξιδι
Γαλαξιδι κριτικες
<< >>
01/05/10, Δημήτρης – Άντα, Χίλιες ευχές για καλές δουλειές και Καλή Αρχή.

10/07/11, Θόδωρος, Το Ακρόπλωρο και ο Ξένιος Δίας να είναι οδηγός σας. Καλές δουλειές. 

05-7/03/11, Γιώργος-Ειρήνη-Εύη-Θώμη, Περάσαμε υπέροχα, η φιλοξενία σας ήταν καταπληκτική, ο χώρος σας μας έκανε να νιώσουμε σα στο σπίτι μας και να’στε σίγουροι πως θα ξανάρθουμε!

06/03/11, Δημήτρης – Λευκή, Γιώργος – Μεταξία,  Σας ευχαριστούμε για την υπέροχη φιλοξενία σας…. Μακάρι να βρίσκαμε φιλοξενία παντού σα τη δική σας.  Καλές Δουλειές & Πάντα Επιτυχία!!!

23/04/11, Στέφανος-Γιωργία-Μάνος-Έφη, ….Και αν δεν είσαι από τους ανθρώπους που τους αρέσει να αποτυπώνουν τις σκέψεις τους σε ένα χαρτί….. δεν μπορείς να μη θαυμάσεις την ομορφιά, την απόλυτη εξυπηρέτηση, τη ζεστασιά και τη σωστή υγιεινή αυτού του χώρου!!!!! Περάσαμε πολύ όμορφα γι’αυτό και θα ξανάρθουμε.

29/05/11, Σταμάτης-Μαρία, Εξαιρετική σημασία στη λεπτομέρεια. Θαυμάσια φιλοξενία!!!!! Συγχαρητήρια….

13/06/11, Γιώργος-Δήμητρα, Σας ευχόμαστε το μεράκι σας για δημιουργία να συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμα……… Οι λίγες αυτές ημέρες ήταν “Σαν στο σπίτι Μας”. Καλές Δουλειές!!!

31/07/11, Αλέξανδρος-Μαρίνα-Αθηναϊς, Περάσαμε πανέμορφα! Το Ακρόπλωρο ήταν μια πραγματική θαλασσινή όαση στο Γαλαξίδι!

15/08/11, Γιάννης-Μαρία, Όταν η ευγένεια συνδυάζεται με την καλαισθησία, τότε υπάρχει η άριστη ελληνική φιλοξενία. Ευχαριστούμε Πολύ!

21/08/11, Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, γι’αυτό & το Ακρόπλωρο μας κέρδισε!!!!! Σας ευχαριστούμε για τις υπέροχες διακοπές. Θα τα ξαναπούμε!!!!

29/10/11, Χριστόφορος-Μαρία-Γιώργος-Στέλιος, Ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία. Πραγματικά νιώσαμε την οικειότητα ενός Σαββατοκύριακου στο εξοχικό Μας. Σας ευχόμαστε…… Καλό Χειμώνα με πολλούς φιλοξενούμενους!

30/07/11, Γιώργος-Νίκη-Βασίλης-Κώστας, Περάσαμε πολύ ωραία και ευχαριστούμε για τη φιλοξενία.

25/02/12, Μιχάλης-Ελένη-Άννα-Αλέξανδρος, Υπέροχοι χώροι και διακόσμηση. Φανταστική η μυρουδιά του κήπου. Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Θα τα ξαναπούμε σίγουρα.

29/02/12, Οικογένεια Πάλλη, Στο τριήμερο ζήσαμε και απολαύσαμε…..  Ησυχία, καθαριότητα, ευγένεια και διακριτική παρουσία. Ευχαριστούμε.

17/04/12, Στέφανος-Λίτσα-Έλλη-Άρης, Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ, περάσαμε πολύ όμορφα! Θα ξανάρθουμε! Χρόνια πολλά & Χριστός Ανέστη!

27/04/12, Αντώνης-Βίκυ, Απλά Μοναδικό! Υπέροχο!   Συγχαρητήρια!!!

29/04/12, Οικογένεια Jacobs, Φτιάξατε το μικρό σας ξενοδοχείο με πολλή αγάπη & πολύ μεράκι, φαίνεται. Σας ευχόμαστε ότι καλύτερο & καλές δουλειές.

02/05/12, Γιώργος-Βάσω & Νικόλας Δελής, Σίγουρα από τα μέρη που θέλεις να επισκεφτείς ξανά. Ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία, ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα. 

10/09/12, Σπύρος-Βιβή-Ηλιάνα, Ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία!! Υπέροχη καλαισθησία, καθαριότητα και υπέροχη διακόσμηση μέσα στα δωμάτια!!! Μοναδική δουλειά και πολύ προσεγμένη σε όλα τα επίπεδα!! Συγχαρητήρια..!! Σίγουρα θα το συστήσουμε και σε άλλους!!!!

17/08/12, Γιώργος-Κατερίνα-Θάνος, Το τρίπτυχο φιλοξενία-καλαισθησία-άνεση, είναι αντιπροσωπευτικό για το “Ακρόπλωρο”. Υποσχόμαστε σύντομα και πάλι κοντά σας!!! Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια και σας ευχαριστούμε θερμά για άλλη μια φορά!

19/08/12, Γιάννης-Μαρίνα-Ζέτα-Ελένη, Ήταν από τα καλύτερα μέρη που έχουμε μείνει ποτέ. Η ευγένεια, η καθαριότητα, η άνεση και το γούστο είναι συνώνυμα του ονόματός σας “Ακρόπλωρο”. Ευχαριστούμε πολύ, να συνεχίσετε έτσι. Συγχαρητήρια!!!

24/08/12, π. Νικόλαος-Γιούλα-Νεκτάριος, Όπως το ακρόπλωρο “ανοίγει” νέους θαλάσσιους δρόμους στους ναυτικούς, έτσι και το “Ακρόπλωρο” φωτίζει και δείχνει το “δρόμο” στους επαγγελματίες του χώρου φιλοξενίας και εστίασης. Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά πως η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά! Ευχαριστούμε πολύ.

                                                                       

Πρόσθετα..

English Pages

Νέα | Προσφορές

Προορισμοί | Αποδράσεις

Το ημερολόγιό μας

Βρείτε Μας
Πιστοποιήσεις


2020 RECOGNITION OF EXCELLENCE HotelsCombined
10 Rated by Guests

Ο καιρός στο Γαλαξείδι
css.php