Πολιτική Κατοικιών Γενικοί όροι και προϋποθέσεις κρατήσεων – ακυρώσεων. Τι πρέπει να γνωρίζετε για την κράτηση και επικύρωση των κατοικιών. Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους παρακάτω όρους πριν κάνετε την κράτησή σας στις επιπλωμένες κατοικίες «Ακρόπλωρο». Όροι άφιξης και αναχώρησης Ώρα άφιξης στις κατοικίες (check in): 15:00 – 00:00 Ώρα αναχώρησης στις κατοικίες (check out): 08:00 – 11:00 Κάθε παράταση αναχώρησης (check out) χρεώνεται με τις νόμιμες επιβαρύνσεις. Σημείωση: Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, εάν πρόκειται να φτάσετε αργά ή πολύ νωρίς, σας συμβουλεύουμε να μας ενημερώσετε εκ των προτέρων, χρησιμοποιώντας το πεδίο στη φόρμα κράτησης ή στη φόρμα επικοινωνίας. (Διαφορετικές ώρες άφιξης και αναχώρησης είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν μετά από αίτημα σας και εφόσον είναι αυτό εφικτό) Σε περίπτωση:
 • Πρόωρης άφιξης μεταξύ 6:00 και 11:00, επιβαρύνεται με το 40% της ημερήσιας χρέωσης. (Διαπραγματεύσιμο)
 • Πρόωρης αναχώρησης ο επισκέπτης – φιλοξενούμενος χρεώνεται το 50% του εναπομείναντος χρόνου διαμονής.(άρθρο 3 ν.1652/30-10-1986)
 • Επιπλέον παραμονής έως τις 18:00 επιβαρύνεται με το 50% της ημερήσιας χρέωσης.
 • Παραμονής μετά την 18:00 (κατόπιν διαθεσιμότητας), ολόκληρη χρέωση με τη τιμή διανυκτερεύσεως.
Επιπλέον: Δεν επιτρέπονται:
 • Oι μικροί μας φίλοι – κατοικίδια. (Κατόπιν συνεννόησης μπορούν να φιλοξενηθούν μόνο στον περιβάλλοντα χώρο)
 • Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα σε όλους του κλειστούς χώρους των κατοικιών. Επιτρέπεται μόνο στα μπαλκόνια και στον κήπο.
Ολοκλήρωση Κράτησης Για να θεωρηθεί μία κράτηση ότι έχει ολοκληρωθεί απαιτείται:
 • H λήψη της προκαταβολής (30% της συνολικής τιμής διανυκτέρευσης για όλες τις ημέρες της διαμονής που έχουν συμφωνηθεί, αλλά όχι λιγότερη από το αντίτιμο μίας ημέρας) και
 • H έγγραφη αποδοχή της κράτησης από τoν υπεύθυνο επικοινωνίας των κατοικιών
Τιμές Κατοικιών Οι τιμές μεταβάλλονται ανάλογα με την εποχή και τις ειδικές προσφορές. Είναι ανά κατοικία και ανά ημέρα. Όλες οι αναγραφόμενες τιμές στον πίνακα τιμών του καταλύματος παρουσιάζονται σε “_ευρώ” και περιέχουν όλους τους νόμιμους φόρους. Στις χρεώσεις μας δεν υπάρχουν κρυφά τέλη. Οι υπηρεσίες μας είναι εντελώς δωρεάν για τους φιλοξενούμενους – επισκέπτες. Οι τιμές αυτές μπορεί να τροποποιηθούν κατά την διάρκεια της σαιζόν χωρίς περεταίρω ειδοποίηση. ΦΠΑ, δημοτικοί φόροι και υπηρεσίες εξυπηρέτησης συμπεριλαμβάνονται στη τιμή. Ο μόνος άμεσος και εύκολος τρόπος να κλειδωθεί η κράτηση της κατοικίας με την αναγραφόμενη τιμή όπως αυτή παρουσιάζεται στις προσφορές του καταλύματος είναι η χρησιμοποίηση της πιστωτικής κάρτας χρησιμοποιώντας το αυτόματο σύστημα κρατήσεων μέσω της ιστοσελίδα μας www.acroploro.gr Κράτηση δωματίων μέσω e-mail Εάν η κράτηση γίνει μέσω e-mail θα ισχύει η τιμή που αναγράφεται την ημέρα της επικύρωσης της κράτησης. Εάν τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας είναι λανθασμένα ή δεν εγκρίνεται από την τράπεζα τότε η κράτηση θα ακυρώνεται αμέσως. Για την κράτηση των κατοικιών θα πρέπει να δοθεί το ονοματεπώνυμο, ο αριθμός της κάρτας και η ημερομηνία λήξης όπως αυτά αναγράφονται στην πιστωτική κάρτα. Η κράτηση θα γίνεται με την χρέωση της κάρτας του 30% του συνολικού ποσού. Θα σταλεί επιβεβαίωση της κράτησης με το όνομα, το ποσόν που έγινε η χρέωση και τις ημερομηνίες άφιξης και αναχώρησης. (Μέσω www.easypay.gr ) Το υπόλοιπο ποσόν θα χρεωθεί στην κάρτα κατά την αναχώρηση από τις κατοικίες. Κράτηση κατοικιών μέσω τηλεφώνου Για την κράτηση των κατοικιών μέσω τηλεφώνου θα πρέπει να κατατεθεί το 30% του συνολικού ποσού σε λογαριασμό που θα σας υποδείξει ο υπεύθυνος κράτησης σε τράπεζα που συνεργάζονται οι κατοικίες. Ο φιλοξενούμενος θα πρέπει να στείλει την απόδειξη κατάθεσης (*) και στη συνέχεια θα λάβει την επιβεβαίωση της κράτησης με το όνομα, το ποσόν και τις ημερομηνίες άφιξης και αναχώρησης. Το υπόλοιπο ποσόν πρέπει να κατατεθεί μετρητοίς στις κατοικίες κατά την άφιξή ή μέσω πιστωτικής κάρτας αλλά μόνο μέσω της ιστοσελίδας μας www.acroploro.gr Ταυτότητα η διαβατήριο είναι απαραίτητο κατά την άφιξη. Για να γίνει κράτηση της κατοικίας θα πρέπει ο φιλοξενούμενος να είναι άνω των 18 ετών. (*) Η έγγραφη ειδοποίηση θα πρέπει να σταλεί μέσω e – mail στο info@acroploro.gr ή με fax στο 211-17 65 815 Ακύρωση Κράτησης Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τυχόν αλλαγές ή ακυρώσεις όσο το δυνατόν νωρίτερα ώστε να αποφύγετε περεταίρω χρεώσεις. Η επιβεβαίωση διαθεσιμότητας από μέρους των κατοικιών για κάποια ημερομηνία δεν είναι κράτηση, για να θεωρηθεί έγκυρη η κράτηση και οριστική πρέπει να συνοδεύεται από προκαταβολή, η προθεσμία της οποίας δίνεται από τον υπεύθυνο κρατήσεων. Σε περίπτωση που περάσει η προθεσμία χωρίς να έχει δοθεί προκαταβολή, η κράτηση ενδέχεται να ακυρωθεί. Επειδή ο αριθμός των κατοικιών είναι μικρός είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε αυστηρή πολιτική ακυρώσεων. Πιο συγκεκριμένα ακύρωση σε διάστημα:
 • Περισσότερο από 21 μέρες πραγματοποιείται πλήρη επιστροφή χρημάτων.
 • Λιγότερο από 21-12 μέρες πριν την άφιξη, δεν επιστρέφεται η προκαταβολή
 • Λιγότερο από 12 μέρες η μη εμφάνιση του επισκέπτη (χωρίς έγγραφη ειδοποίηση(*)), θα υπάρξει χρέωση 100%
(*) Η έγγραφη ειδοποίηση θα πρέπει να σταλεί μέσω e – mail στο info@acroploro.gr ή με fax στο 211-17 65 815

Πρόσθετα..

English Pages

Νέα | Προσφορές

Προορισμοί | Αποδράσεις

Το ημερολόγιό μας

Βρείτε Μας
Πιστοποιήσεις


2020 RECOGNITION OF EXCELLENCE HotelsCombined
10 Rated by Guests

Ο καιρός στο Γαλαξείδι
css.php